Omladinski centar CK13

Subscribe to Omladinski centar CK13 feed
Omladinski centar CK13
Updated: 11 hours 32 min ago

Toby Driver (Kayo Dot, Maudlin of the Well) + Del Judas

Tue, 2018-11-27 21:30

Nakon prošlogodišnjeg izdanja Madonnawhore, Toby Driver se vraća sa novim albumom They Are The Shield u kom evocira stvaralačku metodu razvijenu u periodu Maudlin of the Well: kantautorski senzibilitet uronjen u maglu sintisajzera, ekspanzivnih zvučnih okruženja, bogate kamerne orkestracije, praćen suptilnim perkusijama. Iako za rezulat imamo već prepoznatljiv mračni i melanholični senzibilitet, čini se da ovaj album predstavlja značajan korak u umetničkom sazrevanju. They Are The Shield se može opisati kao eksperimentalno kamerno delo koje može biti dobar saputnik u nadolazećim jesenjim danima.

U CK13 ćemo imati priliku da čujemo izvođenje poslednjeg albuma u pratnji: Timba Harris (violina), Charlie Schmidt (bubnjevi) i Nick Hudson (klavijature).

Toby Driver je verovatno najpoznatiji kao frontmen avant-goth benda Kayo Dot (ex Maudlin of the Well) i basista pitagorejskih prog čarobnjaka Secret Chiefs 3 (ex Mr. Bungle). Tokom prošle decenije Driver je sa izuzetnom posvećenošću proučavao bezgraničnost muzike, od začudnog metala do finog post roka, od asketskih balada do fusion tripova iz sedamdesetih, sarađujući sa savremenim genijima kao što je John Zorn, Trey Spruance (ex Mr. Bungle, Faith No More), Mario Diaz de Leon (Oneirogen) i Jeremiah Cymerman. Kao solo izvođač na gitari, klavijaturama i vokalu, Driver istražuje mračni, svedeni neofolk na tragu Grouper, Michael Gira, Wooden Wand i drugih, sa diskretno progresivnom i uznemirujućom notom.

Del Judas je projekat Charlie Schimdta i može se opisati kao mračna amerikana u kojoj su melanholične melodije spojene sa senzibilitetom hard popa osamdesetih. Zamislite spoj: Chris Isaac, Echo and The Bunymen i Waylon Jennings.

 

Deaf Radio + Kamper

Fri, 2018-11-23 22:00

Deaf Radio je rok bend iz Atine (Grčka) osnovan 2015. godine. Debi album ’Alarm’ objavili su januara 2017. i odmah privukli pažnju nezavisne muzičke industrije dobivši veoma pozitivne ocene i za studijski rad i za svoje energične koncerte. Na krilima uspeha debi ploče zasvirali su na Ejekt festivalu, rame uz rame sa The Killers i The Kills, a zatim i bili predgrupa čuvenim Planet Of Zeus.

Deaf Radio gaji zvuk definisan čvrstim gitarskim rifovima i masivnim ritmovima koji stapajući se sa karakterističnim vokalnim melodijama stvaraju eksplozivnu atmosferu.

https://www.youtube.com/watch?v=HRmoYxcfr2o

Kamper je novosadski instrumentalni bend koji svoj stvaralački identitet zasniva na alternativnoj rok muzici, post-roku i gitarskom popu uz dodatak elektronskog zvuka. Autorski repertoar uključuje numere šireg dinamičkog raspona, od suptilnih, ambijentalnih deonica do furioznih i strmoglavih izleta.

https://www.youtube.com/watch?v=3liStIENyd0

Karte za ovaj koncert koštaće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Open Mic Night at CK13 – S03 E01

Thu, 2018-11-22 21:30

StandUP Comedy – Novi Sad najavljuje novi open mic ove sezone, te ovim putem poziva sve ljubitelje komedije i nove stand up komičare na dolazak i učestvovanje u stvaranju novosadske stand up scene.

ULAZ: 100 RSD na ulazu

Za one hrabre koji su voljni nastupiti pravila su sledeća:
1. Pojaviti se na licu mesta do 20:00h
2. Nastup mora biti POTPUNO AUTORSKI
3. Dužina nastupa je makismalno 7 minuta

Prijava za učešće na:
Na stranici StandUP Comedy – Novi Sad

John Dikeman / Luke Stewart / Aleksandar Škorić

Thu, 2018-11-01 22:00
John Dikeman – saksofon
Luke Stewart – kontrabas
Aleksandar Škorić – bubnjevi

John Dikeman je američki saksofonista koji trenutno živi i radi u Amsterdamu kao izvođač i kustos. Jedan od vodećih glasova holandske scene improvizovane muzike. Tokom svog muzičkog putovanja svirao je sa Nate Wooley, Mike Pride, Joe McPhee, Han Bennink…

Luke Stewart je multi-instrumentalista, radio producent i pisac iz Vašingtona. Aktivan je na vašingtonskoj sceni kroz brojne muzičke projekte koji se prostiru od indie roka, hip hopa do eksperimentalne muzike. Imao je priliku da uči i svira sa Hamiet Bluiett. Suosnivač je web sajta i organizacije 501c3, posvećenom promociji jazz muzike u Vašingtonu i regionu.

Aleksandar Škorić je novosadski bubnjar koji je trenutno na studijama u Groningenu, Holandija. Poznat je po energičnim nastupima, a iza sebe ima brojne muzičke projekte i saradnje na području roka, džeza i improvizovane muzike poput Falga, Zanzara, Sitting Bull, 3 times 7, Škorić/Westerhof duo, Gernike…

Karta za ovaj koncert biće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Tentacle Wizard + Dreddup + Subotex + Dichotomy Engine

Sat, 2018-10-27 22:30

Koncert četiri izuzetna benda i neponovljivo veče puno gitarskog nojza, divlje energije i kvalitetne elektronike. Ovaj put, sjajni Subotex premijerno u Srbiji!

Satnica:
20:30 – door open
21:00 – ► DICHOTOMY ENGINE
21:30 – ► DREDDUP
22:45 – ► SUBOTEX
00:00 – ► TENTACLE WIZARD

Cena karte za ovaj koncert biće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

dress code // less is more!

░░░░░░░░░░░║
░░▄█▀▄░░░░░║░░░░░░▄▀▄▄
░░░░░░▀▄░░░║░░░░▄▀
░▄▄▄░░░░█▄▄▄▄▄▄█░░░░▄▄▄
▀░░░▀█░█▀░░▐▌░░▀█░█▀░░░▀
░░░░░░██░░▀▐▌▀░░██
░▄█▀▀▀████████████▀▀▀█
█░░░░░░██████████░░░░░▀▄
█▄░░░█▀░░▀▀▀▀▀▀░░▀█░░░▄█
░▀█░░░█░░░░░░░░░░█░░░█▀

Aktivistički bioskop: Partizani. Italijanski otpor u Crnoj Gori

Thu, 2018-10-25 22:00

Omladinski centar CK13 poziva vas na projekciju dokumentarnog filma “Partizani. Italijanski otpor u Crnoj Gori”. Autor ovog filma je Erik Gobeti, koji će prisustvovati projekciji i odgovarati na pitanja zainteresovanih.

Nakon kapitulacije Italije u 2. svetskom ratu (8. septembar 1943.) na hiljade italijanskih vojnika na Balkanu je ostavljeno bez naređenja. Njih oko 20.000 u Crnoj Gori je rešilo da se suprostavi Nemcima. Prešli su na partizansku borbu, boreći se zajedno sa Titovom armijom. Ovaj film posvećen je upravo ovim herojima, koji su skupo platili svoj izbor. Naime, polovina njih je poginula ili preminula od gladi ili tifusa.

Režiser i scenarista ovoga dokumentarca je Erik Gobeti (Torino, 1973), italijanski istoričar koji se bavi vezama Jugoslavije i fašističke Italije, sa posebnim fokusom na nacionalizam i identitete. U našim krajevima je postao poznat 2006. godine kada je napravio film “Bruce Lee tvoj Mostar”. Do sada je napisao nekoliko istorijskih monografija o Anti Paveliću i ustaškom pokretu, kao i italijanskoj okupaciji Jugoslavije. Reportažu “Nema problema” o svojim iskustvima sa decenijskog proputovanja kroz Jugoslaviju objavio je 2011. godine. Kao saradnik je radio na više TV programa na kanalu RaiStoria. Sa Simoneom Malavoltijem je 2014. godine izdao knjigu i dokumentarac pod nazivom “Sarajevo Rewind 2014>1914”.

Režija i scenario: Eric Gobetti
Dužina trajanja: 65 minuta
Produkcija: Istituto piemontese per la storia della Resistenza e della società contemporanea (Istoreto)
Soundtrack: Massimo Zamboni
Editing: Andrea Parena, Francesca Frigo, Domenico Scarpino, Eric Gobetti, Enrico Giovannone
Postprodukcija: Babydocfilm

U filmu se pojavljuju: Bruno Mazzoni, Carlo Bortoletto, Giulio De Agostini Dragonetti de Torres, Massimo Ravera Aira, Agostino Beccaris, Fabio Cangi, Francesco Evangelista, Sante (Tarcisio) Pelosin, Eric Gobetti, Domenico Giorgiantoni, Ferdinando Pepi, Sandro Pertini

Nagrada: Opera prima (San Gio Verona Video Festival, 2016)

Jezik: italijanski, b-h-s
Titlovi: italijanski, engleski

Partizani. Divisione Italiana Partigiana Garibaldi

TAKEN by NOiSE #001 mini fest

Fri, 2018-10-19 23:00

Industrial / experimental / ambient / noise / drone

///// SATNICA /////
21:00 – OTVARANJE KAPIJE
21:30 – MRT
22:10 – PLAMEN VEČNOSTI
22:50 – DICHOTOMY ENGINE
23:30 – ENDLES NEJMLES + VIANDE

UPAD je 200 din.
Nastupi će početi na vreme!

MRT | dreamnoise industrial – Novi Sad
————————–
MRT je eksperimentalni industrial projekat iz Novog Sada. Glavni fokus su im buka, distorzija, snovi i eksperimentalna elektronika. MRT je nastao 2007. godine i do sada iza sebe imaju 8 albuma i 2 EP izdanja. MRT neprestano radi muziku za pozorište i film. Za fanove oldschool industrial zvuka: Throbbing Gristle, Einsturyende Neubauten, NoN, Genocide Organ…

PLAMEN VEČNOSTI | dark ambient / ritual noise – Zrenjanin
—————————
Plamen Večnosti je muzički projekat umetnika pod pseudonimom Sifr Shraddha iz Zrenjanina. Muzika koju kreira se može opisati kao spiritualno ambijentalna, protkana ritualnošću i dubinom. Plamen Večnosti nastupa i stvara muziku sa svojim ručno pravljenim instrumentima.

DICHOTOMY ENGINE | ambient drone / noisegaze – Novi Sad
—————————
Dichotomy Engine je započeo 2007. kao solo projekat Dražena Đorđevića. Nakon raspada njegovog matičnog benda Dražen se okreće manje konvencionalnoj muzici i kreće sa snimanjem i izvođenjem eksperimentalne muzike. Dichotomy Engine stvara muziku koja je različito opisana kao ‘noisegaze’, ‘drone’ i ‘ambijent’, kombinujući atmosferske teksture, elemente eksperimentalne i drone muzike često sa težinom i volumenom heavy metala i buke.
Zvuk Dichotomy Engine se stalno razvija, istražujući mnoge nove načine snimanja i živih nastupa.

ENDLES NEJMLES + VIANDE | ambient / drone / noise – Novi Sad
—————————
“endles nejmles” je noise-drone-ambient projekat, nastao iz želje za eksperimentom u slobodi kreiranja zvučne forme, koja se bazira na improvizaciji i alternativnom pristupu “sviranja” instrumenata. Signal bas gitare predstavlja početni impuls na osnovu kog se gradi zvučna slika oblikovana digitalnim i analognim efektima, brišući granice između tona, šuma i buke. Iz svega toga nastaje jedinstveno sonično putovanje vođeno intuicijom, trenutnom inspiracijom, improvizacijom, i slučajem kao ključnim elementima nastupa.

Schyzz Aeiouou Propliq

Thu, 2018-10-18 23:00

Čuveni we don’t know math-jazz trojac Schyzz Aeiouou Propliq četrdeset i treći put u Novom Sadu gde dolazi posle duže Marsovske turneje propraćene potpuno oduševljenim reakcijama. Njihovim rečima, koncerti ovog trojca su bili ništa manje do “Skryer Darmdktromnaplkstach!” (Mars Daily)

Alberto Miorin – el. guitar
Marko Čurčić – bass
Lav Kovač – drums

Cena karte: 150 din

Heklica

Tue, 2018-10-16 20:00

Heklica je radionica heklanja na kojoj možete da naučite da heklate, usavršite svoje heklačke sposobnosti i upoznate pasionirane heklačice i heklače. Imaćete priliku da naučite osnovne tehnike, kako da pravite 3D objekte, odevne predmete, aplikacije i ukrase. Naučićete da čitate šeme, da sami zapisujete nove, a imaćete i priliku da razmenjujete ideje i delite znanje. Dođite da se družimo i ponešto naučimo.

Autor nije prisutan: Borislav Pekić

0 sec ago

Omladinski centar CK13 vas poziva na književni program “Autor nije prisutan: Borislav Pekić”, koji će se održati u ponedeljak, 15. oktobra od 20 časova.

Čitaće se odabrani odlomci iz Pekićevih romana, a kratki teorijski uvod daće književnik Dalibor Tomasović.

Borislav Pekić rođen je 1930. godine u Podgorici i jedan je od najznačajnijih domaćih književnika 20. veka. Školovao se u Beogradu, a u mladosti je pet godina proveo u zatvoru kao član Socijaldemokratske omladine Jugoslavije. Posle pomilovanja je upisao studije eksperimentalne psihologije, a bavio se i dramaturgijom i pisanjem scenarija za filmove. Emigrirao je u London 1971. godine i tamo proveo poslednje dve decenije života.

Njegova najpoznatija dela su “Vreme čuda”, “Hodočašće Arsenija Njegovana” (NIN-ova nagrada 1970), “Zlatno runo” (Njegoševa nagrada 1987), “Kako upokojiti vampira”, “Odbrana i poslednji dani”, “Besnilo”, “1999”, “Atlantida”, “Godine koje su pojeli skakavci”, “Argonautika”, “Novi Jerusalim”, itd.

Odlomke će čitati i o Pekiću govoriti: Anastasija Bijelić, Dalibor Tomasović, Damir Bojić i Đorđe Majstorović.

—————
Program “Autor nije prisutan” je deo projekta “Paket aranžman”, podržanog od strane Gradske uprave za sport i omladinu, sa ciljem da se stavi akcenat na programe u kulturi u čijem osmišljavanju i realizaciji učestvuju mladi.

Veče dron muzike #12

Sat, 2018-10-13 23:00

Filip Đurović / Milan Milojković

Program: Fabio Orsi – The Wild Light Of The Moon

Pauza

Aidan Baker – Saltarello Pauza Lull – Long Way Home

Koncert: Filip Đurović: Zvuci vode

Pauza

Koncert: Milan Milojković na modularnom sintisajzeru “λογικόФОН”*

*Unikatni instrument napravljlen od strane Milana Milojkovića

Urednik programa: Danilo Šainović

Biće glasno.

Ulaz na donaciju.

Nikom Ništa – promocija albuma “U inat sivilu”

Fri, 2018-10-12 23:00
Nikom Ništa ————————————– www.facebook.com/nikomnistaa/ ————————————– Bend je nastao 2008. godine kao Violet. U samom početku, bend je ekperimentisao u sferi alternativnog rokenrola. Na njihov zvuk dosta uticaja imao je bend Foo Fighters, s tim što se bend opredelio da svoju priču približi domaćoj publici tekstovima na maternjem jeziku. Pored dosta koncerata održanih po Srbiji, bend izdvaja nastup na regionalnom Urban Festu u Osijeku, gde je delio binu sa Eyesburn-om. Demo album sa pet pesama snimaju 2013. godine. Spot za naslovnu numeru „Srce od stakla“ doživeo je svoju premijeru na MTV-ju, a zahvaljujući obradi pesme “It’s No Good” benda Depeche Mode, Violet se našao na međunarodnoj kompilaciji Depeche Rock Covers.   Nakon toga, bend pravi zaokret, menjajući ime u Nikom Ništa. Prvu polovinu 2018. godine proveli su u studiju snimajući prvi album, čiji je kvalitet prepoznat od strane izdavačke kuce Metropolis Music. Sam album sadrži deset pesama koje karakteriše pozitivna atmosfera, ljubavna tematika, sa blagim uplivima životnih priča. Ime albuma je “U inat sivilu”.   FYN ————————————– https://www.facebook.com/offyncial/ ————————————– Zipovani MP3 bend   UV ————————————– https://www.facebook.com/uvbend/ ————————————– UV je autorski bend iz Novog Sada, članovi benda su Igor Sakač (gitara, prateći vokal), Petar Banjac (bubnjevi, glavni vokal), Filip Grubač (bas gitara).   Retorika ————————————– https://www.facebook.com/retorikabend/ ————————————– Retorika je mladi bend iz Novog Sada. Oformljeni su krajem 2016. godine i prvih godinu dana svog postojanja bili su bend koji većinski svira obrade. Tada su delovali pod imenom Genije na Delu. Posle nekoliko promena u sastavu benda, žanrovskog određivanja i na kraju promene imena, bend se posvetio autorskom radu, a odmah posle beleže svirke u poznatijim novosadskim klubovima. Pored Novog Sada, svirali su i u okolnim mestima i gradovima. Njihova muzika se zasniva na rokenrol zvuku uz uplive modernog panka.   Cena karte za ovaj koncert iznosiće 250 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Louis Minus II

Thu, 2018-10-11 23:00

Redukcionistički folk za žičane instrumente i saksofon.

Adrien Douliez – alt saksofon
Maxime Petit – žičani instrumenti

Loius Minus II svira mekane melodije poput nedeljnog kišnog popodneva koje provodite sa dragim stricem igrajući karte.

Konverzacijski italijanski

Thu, 2018-10-11 21:00

Pozivamo sve zainteresovane na besplatne konverzacijske radionice italijanskog jezika.

Konverzacije se održavaju svakog četvrtka od 19h u Omladinskom centru CK13.

Grupne konverzacije vodi Frančeska, volonterka iz Italije.

Stammtisch

Wed, 2018-10-10 22:00

Učili ste nemački jezik u školi, na kursu, privatno, ali niste imali priliku da progovorite na času?

Učite trenutno nemački, ali niste imali priliku da se sretnete sa puno Muttersprachler-a sa kojima biste provežbali jezik i ispravili greške?

Nalazite se u Novom Sadu, a potičete sa nemačkog govornog područja i treba vam grupa mladih opuštenih ljudi koja bi vam objasnila šta znači na srpskom “teško žabu u vodu naterati”?

Ne želite čas gramatike?

Onda je Omladinski centar CK13, sredom uveče od 20h, pravo mesto za vas!

Pridružite se opuštenoj atmosferi konverzacije na nemačkom i srpskom jeziku, predložite temu za razgovor, ili se jednostavno upoznajte, vernetzujte sa ljudima sličnim vama i razmenite mišljenja.

Konverzacije se održavaju u prostorijama Omladinskog centra CK13, nije neophodno da prijavite dolazak na konverzaciju.

Učešće je besplatno!

Slušaonica: Garage Rock

Tue, 2018-10-09 22:00

Dragi ljubitelji tvrdog zvuka, pozivamo vas da dođete 9. oktobra u klub CK13 da slušamo zajedno muziku. U pitanju je veče garažnog roka, gde će se puštati velike face poput The Sonics, Reatards, The Cramps, Compulsive gamblers, Oblivians, The gories i mnogi drugi. Budite spremni za veoma glasno veče dobre muzike!

Urednik: Marko

 

Heklica

Tue, 2018-10-09 20:00

Heklica je radionica heklanja na kojoj možete da naučite da heklate, usavršite svoje heklačke sposobnosti i upoznate pasionirane heklačice i heklače. Imaćete priliku da naučite osnovne tehnike, kako da pravite 3D objekte, odevne predmete, aplikacije i ukrase. Naučićete da čitate šeme, da sami zapisujete nove, a imaćete i priliku da razmenjujete ideje i delite znanje. Dođite da se družimo i ponešto naučimo.

NOISM #2 – Novi oblici istraživanja savremene muzike

Mon, 2018-10-08 22:00

Gost: Arnold Haberl aka Noid (Beč/Austrija)

Umetnička rezidencija i radionica od 05-09. oktobra, 2018.

kuda.org & Improstor

 

Završni koncert: ponedeljak 08. oktobar 2018. u 20h
Klub Omladinskog centra CK13, Novi Sad
Ulaz slobodan

 

Učesnici radionice:
Mirjana Raić, glas
Aleksa Zrnić, trombon
Daniel More, kontrabas, elektronika
Arnold Haberl aka Noid, čelo ili elektronika

Gost na rezidenciji Arnold Haberl aka Noid je violončelista iz Beča, čiji se rad prostire od solo performansa, preko kompozicija za ansamble, zvučnih instalacija i video radova. Sarađivao je sa značajnim koreografima, vizuelnim umetnicima kao i sa improvizatorima poput: Klaus Filip, Taku Unami, Axel Dörner, Christian Weber, dieb13, Kazuhisa Uchihashi, Carl Stone, Mattin. itd. Arnold je programer za projekt “ppooll” koji je zasnovan na principima slobodnog softvera, bez restrikcija autorstva, otvorenog slobodnog kod-a, dizajniran za nastupe uživo – improvizaciju, kompoziciju, interaktivne instalacije, itd. Pored stvaralaštva, značajnu ulogu ima i njegov producentski i urednički rad u organizacijama festivala i koncerata širom Austrije.

Rezidencija se realizuje u okviru programa Novi oblici istraživanja savremene muzike, koji se razvio zajedničkim radom i interesovanjem kuda.org i Improstora iz Novog Sada, koji već godinama neguju razvoj improvizovane muzike. Implementacijom interaktivnih radionica, kroz višednevne radionice-kratkoročne umetničke razidencije (short-term Artist-In-Residency program) i proces zajedničkog stvaranja i izvođenja, želimo da omogućimo nove nivoe muzičke produkcije. Ovaj cilj nije samo umetnički, već ima i društvenu dimenziju, zbog toga što se kroz ovakav proces kreiranja muzike propituje hijerarhija u muzičkoj produkciji i izvođenju, brišući granice između uloga kompozitora i izvođača. Stoga je cilj ovog programa politizacija umetnosti pretvarajući kompozitore u izvođače, izvođače u stvaraoce, kroz improvizaciju i zajednički rad.

Realizacija projekta je osmišljena da kroz seriju muzičkih radionica, u formatu kratkoročnih umetničkih razidencija, omogući susrete i zajednički rad između gostujućih internacionalnih umetnika/učesnika i lokalnih umetnika i učesnika, stvarajući nova muzička dela, prevazilazeći granice uloga kompozitor/izvođač i produbljujući muzičku intuiciju kroz nepredvidiv proces zajedničkog rada. Na ovaj način se istovremeno, unapređuje lokalna muzička produkcija iz oblasti savremene muzike u Srbiji i lokalnoj sceni i potreba prevazilaženja postojećeg jaza između akademskog/institucionalnog i vaninstitucionalnog bavljenja muzikom. Ovakvo mapiranje treba da prezentuje muziku kao umetničko-politički izraz čija estetika može da sublimira i prigrli divergentne uticaje (to je ujedno odmak od tradicionalnih artikulacija kroz umetničke izme, jer će omogućiti otvoreno i nesputano razvijanje koje će uključiti nove savremene rodove i žanrove savremene muzike, kroz džez, improvizaciju, rok ili elektroniku).

Gostovanje Arnolda Haberlea u Novom Sadu je plod višegodišnje saradnje organizacija kuda.org, Improstor-a i CK13 uz podršku Austrijskog kulturnog foruma iz Beograda i Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada.

 

Produkcija Centar_kuda.org i Udruženje KNAP – Improstor, Novi Sad
Tehnička podrška: Omladinski centar CK13, Novi Sad

Brutal Fest III

Fri, 2018-10-05 23:00

Brutalna fešta, treća sreća!

Ekipa iz partizanske 29. organizuje dvodnevno druženje.

Program:

Petak, 5. oktobar

21:00 – Sell Them Sin (NS)

21:45 – Flatlander (NS)

22:30 – Lednik (NS)

23:15 – Testet Ölt

Subota, 6. oktobar

21:00 – Canabin (NS)

21:45 – Kobb (NS)

22:30 – Medicine Noose

23:15 – Spewn

Pojedinačne karte za Brutal Fest III koštaće 300 dinara po danu. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Muzički bioskop: Janis Joplin

Thu, 2018-10-04 22:00

Pozivamo vas na prvo ovosezonsko izdanje muzičkog bioskopa koje će biti posvećenoj jednoj od najznačajnijih rok i bluz pevačica – Dženis Džoplin. Za vas smo pripremili nekoliko lajv nastupa sa različitim pratećim postavama. Projekcija se održava na godišnjicu njene smrti i dana kada je postala članica besmrtnog Kluba 27.

U okviru Muzičkog bioskopa na velikom platnu gledamo legendarne koncerte i javne nastupe značajnih bendova i muzičara iz prošlosti koje smo nažalost propustili usled generacijskog jaza. Na Muzičkom bioskopu je dozvoljeno i poželjno aplaudiranje, pričanje, pevanje, glasno oduševljavanje i sve ostalo što prati dobre koncerte.

Ulaz je besplatan.

Pages