Omladinski centar CK13

Subscribe to Omladinski centar CK13 feed
Omladinski centar CK13
Updated: 1 hour 17 min ago

Multietnička Atrakcija predstavlja Izazov ZA MLADE

Fri, 2019-04-12 23:00

Težak rock and roll MULTIETNIČKE ATRAKCIJE ponovo u Novom Sadu!

Ne propustite autentičnu zabavu Atrakcije!

Kao local support i uvertira – DJ INQUISITOR za vas pušta ljuti i obskurni rock ‘n’ roll!

Satnica:
21:00 – DJ Inquisitor
22:30 – MULTIETNIČKA ATRAKCIJA

Iconoclast

Tue, 2019-04-09 23:00

Iconoclast je avangardni jazz/punk duo i čine ga Julie Joslyn (alt saksofon, violina, elektronika, perkusije, vokali) i Leo Ciesa (bubnjevi, perkusije, klavijature). Postoje od 1987. godine i do sada su izdali 11 albuma. Vremenom su stvorli autentičan zvuk prevladavajući jasne žanrovske odrednice, a snagom i odvažnošću proširuju okvire duo formata, istražujući akustične i električne zvukove, kombinujući kompoziciju i improvizaciju.

https://www.youtube.com/watch?v=s86HzjeRYYI

Hashima

Sat, 2019-04-06 23:00

Hashima je beogradski sastav koji udružuje raznovrsna pređašnja muzička iskustva u stvaranje muzike koju je stilski teško kategorizovati. Među inspiracijama izdvajaju Vejna Šortera, Vasilija Mokranjca, Igora Stravinskog, improv, rok i folklor. Poetiku crpe i iz evropskog umetničkog filma i književnosti, koji se sublimno prepliću sa tkivom autorske muzike dajući joj programski karakter. Teme kompozicija Igora Miškovića uglavnom čine muzički motivi koji se kroz aranžman i slobodne improvizacije razvijaju do krajnjih razmera, bez ustezanja od buke ili suptilnih lirskih minijatura. Četiri različita instrumenta i senzibiliteta pronalaze se u formi ogoljenoj od tradicionalnih stilskih obeležja sa sadržajem inspirisanim dalekim napuštenim ostrvom u Japanu – Hašimom.

“Hašima, neobični spoj klasicizma, balkanskog folklora, avangardne buke i lirizma” – Thomas Conrad – JazzTimes

Sastav čine:
Srđan Mijaljković – tenor saksofon
Igor Mišković – poluakustična gitara
Aleksandar Hristić – bubnjevi
Vanja Todorović – kontrabas

Cena ulaznice za ovaj koncert iznosiće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Weedwolf + Testet Olt

Fri, 2019-03-29 22:00

Brutal Studio i CK13 predstavljaju:

WEEDWOLF – DIY sludge punk teškaši iz Lajpciga u sklopu evropske turneje posećuju i Novi Sad!

Testet Olt – Testet ölt je bend iz Temerina osnovan 2011. godine. Muzički svet grupe odražava širok spektar uticaja koja se najlakše može definisati kao eksperimentalni rok. Osnovne estetske i političke karakteristike benda su otvorenost, eksperimentalnost i kritički stav. Testet ölt je objavio dva albuma za nezavisnu etiketu Slušaj najglasnije iz Zagreba.

Članovi benda:
Laslo Lenkeš – gitara
Akoš Cini – klavijature
Dalibor Grujičić – bas
Filip Đurović – bubanj

Ulaz na koncert će biti 200 dinara na vratima kluba. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Autor nije prisutan: Erlend Lu

Thu, 2019-03-28 21:00

Uigrani radijski dvojac Damir i Đorđe ovoga puta za vas priprema urnebesno veče uz odlomke iz romana norveškog pisca Erlenda Lua. Pridružite nam se u četvrtak, 28. marta od 20 časova.

Erlend Lu je rođen 1969. godine. Do sada je objavio romane: Prohujalo sa ženom (1993), Naivan. Super. (1996), L (1999), Činjenice o Finskoj (2001), Dopler (2004), Volvo Kamioni (2005), Mulej (2007), Mirni dani u Miksing Partu (2010), Fvonk (2011), Popis (2013), Kraj nama poznatog sveta (2015).

Pravio je kratke filmove i muzičke spotove, radio je u pozorištu, na psihijatrijskoj klinici, kao književni kritičar, učitelj i prevodilac poezije. Za kratko vreme postao je kultni norveški pisac, a knjige su mu prevedene na više od dvadeset svetskih jezika.

Konverzacijski italijanski

Thu, 2019-03-28 20:00

Pozivamo sve zainteresovane na besplatne konverzacijske radionice italijanskog jezika.

Konverzacije će se u narednom periodu održavati svakog četvrtka od 19h u Omladinskom centru CK13.

Grupne konverzacije vodi Frančeska, volonterka iz Italije.

Ciklus filmova “Iskrivljena realnost”

0 sec ago

Art bioskop CK13 vas poziva na ciklus filmova posvećen postepenom poniranju u ludilo. Dugi niz godina, kako režisere, tako i gledaoce privlači stalna bitka likova sa njihovom podsvesti, koja najčešće izlazi kao pobednik. Ovog meseca prikazivaćemo filmove tri režisera, koji na različit način pristupaju istoj temi – gubljenje razuma, gde glavnu ulogu tumači žena. Na programu su “Posednutost” Andžeja Žulavskog, “Odvratnost” Romana Polanskog i “Kroz staklo, tamnije” Ingmara Bergmana.

Urednica ovog filmskog ciklusa je Anđela Amidžić. Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Program:

Ponedeljak, 25. mart

20.00 Posednutost (Andžej Žulavski, 1981) – 2h 7min

U zapadnom delu Berlina, Mark po povratku s dugog službenog puta nalazi svoju ženu Anu potpuno izmenjenom. Naime, ona je odlučila da ga ostavi, nakon čega počinje često da napušta njihov stan i sina. Mark shvata da gubi Anu i postaje opsednut njom, dok ona postaje opsednuta sobom i svojim potrebama. On se posvećuje traganju za uzrokom čudnog ponašanja supruge i u početku se čini da se radi o banalnom slučaju bračne nevere, no postepeno se otkriva da ni ljubavnik ne zna gde Ana provodi većinu vremena.

Glumica Izabel Ađani je za ovu ulogu nagrađena na Kanskom festivalu, dok je film kod kritike izazvao potpuno oprečne reakcije – od velikih pohvala do potpunog negiranja.

Utorak, 26. mart

20.00 Odvratnost (Roman Polanski, 1965) – 1h 45min

U njenoj prvoj ulozi na engleskom jeziku, Katrin Denev igra Kerol, prelepu, ali duboko potrešenu devojku koja boluje od androfobije (strah od muškaraca). U ovoj priči Polanski se bavi potisnutom seksualnošću koje će glavnog lika odvesti na put ludila. Film predstavlja spoj psihološke drame i horora, koji kulminira u vizuelno fascinantnim scenama Kerolinog psihičkog rascepa.

Sreda, 27. mart

20.00 Kroz staklo, tamnije (Ingmar Bergman, 1961) – 1h 29min

Glavna protagonistkinja je Karin, čiji lik tumači Harijet Anderson, mlada žena koja po povratku iz duševne bolnice, gde se lečila od šizofrenije, odlazi na ostrvo da se odmori u društvu porodice. Radnja se odvija tokom 24 sata i prikazuje njihove međusobne odnose, kao i Karinino duševno stanje koje se postepeno, ali neminovno, pogoršava sve do potpunog psihičkog sloma.

Na dodeli Oskara osvaja nagradu za najbolji film na stranom jeziku.

Očekujemo vas,

Art bioskop CK13

Prijave za Drum Circle – 25. mart

0 sec ago

Pozivamo vas na neformalno okupljanje na koje su dobrodošli svi koji su voljni da učestvuju u komunikaciji kroz improvizaciju na perkusijama (nisu isključeni ni melodijski instrumenti).

Drum Circle će se u narednom periodu održavati svakog poslednjeg ponedeljka u mesecu od 18 časova, a prijavljivanje se vrši ispunjavanjem jednostavnog formulara na ovom linku,

Rok za prijavu je petak, 22. mart u 12h.

Za učestvovanje nije neophodno prethodno iskustvo i/ili muzičko obrazovanje, ali je potreban stav i aktivnost koji se zasnivaju na slušanju drugih i igri kroz koju se generiše komunikacija u kojoj je izražen duh zajednice, a koja ostavlja dovoljno prostora za dinamiku individue: Q & A u ritmu.

Učesnici sa sobom mogu poneti i neke predmete i “igračke”. Dolaze u obzir i plastične kofe, konzerve/plastične posude napunjene pasuljem, pirinčem, kamenčićima, itd. Dakle, low tech instrumenti, što ne isključuje i neke druge.

Učešće je besplatno.

By Pass + Vrata Naroda

Sat, 2019-03-23 22:00

BY-PASS je pančevački bend koji je na početku karijere stilski bio pod uticajem Progressive Rock, Metal, Stoner Rock i Grunge zvuka, ali se vremenom oblikovao u nešto što je po definiciji najbliže kombinaciji Atmospheric Rock, New Prog i Alternative Metal podžanrova.

Za nešto više od dve decenije postojanja BY-PASS iza sebe ima dva studijska, zvanično izdata albuma, učešća na mnogim kompilacijama, kao i niz uspešnih koncerata u zemlji i inostranstvu. Albumi “Psychoactive” (2000, ITMM) i “Pustinjom” (2014, Multimedia Music) su visoko ocenjeni od strane domaćih i stranih kritičara i medija (SAD, Italija, Švedska, Portugal, Hrvatska, BiH) i zauzeli su, zajedno sa singlovima, visoka mesta na regionalnim top listama.

Među zanimljivostima iz rada benda može se izdvojiti učešće u soundtrack-u kanadske TV serije “ZOS: Zone of Separation”, kao i to da su legende srpske rok scene Bjesovi izbacili obradu pesme “Sjaj” kao prvi singl sa albuma na kojem su obrade njihovih omiljenih pesama sa Ex-Yu područja. BY-PASS je takođe poznat i po produkcijskom kvalitetu studijskih albuma, u čiji proces su bila uključena eminentna imena domaće (Aleksandar Radosavljević, Nikola Vranjković, Zoran Đuroski) i svetske scene (Geoff Pesche – Abbey Road Studios, London).

————————————–

Dodir svetlosti i tame vekova…u nama, ubrzanje informacija i galaksija…u nama. U nama – svedocima!
Prođite Vrata Naroda putem eklektik ekstatik roka!
Promocija istoimenog albuma prvenca novosadskog benda Vrata Naroda osnovanog 2016. godine, koji teži čvrstom – žestokom zvuku ispunjenom ritmičkim promenama, lirskim – pomalo mračnim vokalom, filozofsko-ezoterijskim tekstovima, te jasno definisanim rifovima u kombinaciji sa produženim, složenim i slobodnim varijacijama na temu, u gotovo svakoj kompoziciji. Do katarze, do visoke energije!

Vrata Naroda:
Stojan Petković Stole– vokal, gitara, naracija
Đorđe Madžarević Đole – bas gitara
Nikola Sekerić Nidža – bubnjevi

Cena karte za ovaj koncert iznosiće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Napomena: koncert će početi tačno u 21 čas, te da bi prisustvovali nastupu oba benda u celini, posetioci se mole da budu tačni!

Pisalište 2019

Sat, 2019-03-23 13:00

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave na radionice kreativnog pisanja u Omladinskom centru CK13. Radionice koje nose naziv Pisalište su besplatne i namenjene svima koji žele da učestvuju, bez obzira na godine i iskustvo u pisanju.

Prva radionica u novoj sezoni održaće se u subotu, 23. marta od 12 časova na spratu Crne kuće (Vojvode Bojovića 13). Prvi serijal ovogodišnjih radionica završiće se krajem juna, dok će drugi biti održan tokom jeseni. Plan je da se na kraju godine odabrani tekstovi nastali na ovim radionicama nađu u zajedničkom zborniku.

Maksimalan broj učesnika je 12, okvirno trajanje jednog susreta je 2 sata, a radionice vodi Đorđe Majstorović, urednik književnog programa CK13.

Za prijavu na radionicu dovoljno je poslati jedan svoj tekst (pesmu, priču, zapis) na e-mail adresu: pisaliste@gmail.com

Slušaonica: Velvet Underground

Thu, 2019-03-21 21:00
U četvrtak, 21.03. sa početkom od 20h, okupićemo se kako bismo zajedno slušali jedan od najuticajnijih rok bendova, VELVET UNDERGROUND.   Za ovu priliku muzika će biti puštana ISKLJUČIVO sa gramofonskih ploča.   Bend nije potrebno posebno predstavljati s obzirom na njihov planetarni uticaj u rok muzici. Slušaćemo odabrane pesme iz njihove diskografije i ceo prvi album koji se smatra najznačajnijim. Poseban akcenat biće na glavnom ideologu i frontmenu benda, Lu Ridu. Satnica događaja 20:00: Uvod o bendu i slušanje pesama sa live albuma 20:20: Slušanje pesama sa albuma White light/White heat 20:40: Slušanje pesama sa albuma The Velvet Underground 21:10: Slušanje pesama sa albuma Loaded 21:40: Slušanje celog prvog albuma   Dođite da se zajedno podsetimo muzike ovog kultnog benda!   Ovu Slušaonicu za vas su pripremili Nemanja, Branimir i Nemanja.

Karasorchestra

Wed, 2019-03-20 21:30

The Karasorchestra je izraelski džez gruv impro sastav predvođen Asafom Karasom.

Sastav čine:

Asaf Karaso – piano
Nevo Castiel – guitar
Gilad Fried – bass
Amiel Vanzelbaum – drums
Noam Margolin – sax

Ulaz na donaciju

Klabing #119 // Mišima // Ispovest maske

Wed, 2019-03-20 19:00
Za naredni put, jednoglasno odlučeno – Jukio Mišima i roman “Ispovest maske”. Vidimo se!

Konverzacijski italijanski

Thu, 2019-03-14 20:00

Pozivamo sve zainteresovane na besplatne konverzacijske radionice italijanskog jezika.

Konverzacije će se u narednom periodu održavati svakog četvrtka od 19h u Omladinskom centru CK13.

Grupne konverzacije vodi Frančeska, volonterka iz Italije.

 

Nasilje države – prisilna iseljenja u Srbiji

Thu, 2019-03-14 19:00

Država već godinama organizovano izbacuje na ulicu socijalno najugroženije članove društva. Saradnja izvršitelja, sudova i policije protiv običnog čoveka je jedan od najvećih društvenih problema u Srbiji danas. Kao prirodna reakcija na nepravdu, pojavila se organizacija “Krov nad glavom” koja je osnovana u Beogradu pre skoro dve godine. Od nedavno, združena akcija krov nad glavom postoji i u Novom Sadu. Prva tribina novosadskog ogranka krova nad glavom održaće se u Crnoj kući, 14. marta. Pozivamo vas da dođete i da se upoznate sa radom ove organizacije, prethodnim akcijama, kao i pitanjem prava na krov nad glavom kao osnovnog ljudskog prava. Na tribini će, osim članova združene akcije iz Beograda i Novog Sada, govoriti i žrtva brutalnog prinudnog iseljenja, Mirjana Jakšić. Vidimo se 14. marta u Crnoj kući! BEZ DOMA NIKO!

Stammtisch

Wed, 2019-03-13 21:00

Učili ste nemački jezik u školi, na kursu, privatno, ali niste imali priliku da progovorite na času?

Učite trenutno nemački, ali niste imali priliku da se sretnete sa puno Muttersprachler-a sa kojima biste provežbali jezik i ispravili greške?

Nalazite se u Novom Sadu, a potičete sa nemačkog govornog područja i treba vam grupa mladih opuštenih ljudi koja bi vam objasnila šta znači na srpskom “teško žabu u vodu naterati”?

Ne želite čas gramatike?

Onda je Omladinski centar CK13, sredom uveče od 20h, pravo mesto za vas!

Pridružite se opuštenoj atmosferi konverzacije na nemačkom i srpskom jeziku, predložite temu za razgovor, ili se jednostavno upoznajte, vernetzujte sa ljudima sličnim vama i razmenite mišljenja.

Konverzacije se održavaju u prostorijama Omladinskog centra CK13, nije neophodno da prijavite dolazak na konverzaciju.

Učešće je besplatno!

Zajednička veganska večera

Wed, 2019-03-13 20:00

Iako svaki aktivistički angažman zahteva psihički i fizički napor, veganstvo ima tu sjajnu komponentu da doslovno svaki put kad sedneš za sto, sudeluješ u mikrorevoluciji.

Jedi kao revolucionar/ka!
Bez ubijanja i iskorišćavanja životinja.

U Otvorenoj kuhinji pripremamo vegansku hranu, jer proizvodnja i upotreba životinjskih proizvoda kao što su meso, mleko i jaja, podrazumeva porobljavanje, prisilno razmnožavanje, mučenje i egzekuciju životinja, eksploataciju prirode i zagađenje životne sredine.

Pripremamo zajedničke večere sredom i kao priliku da se ljudi međusobno druže i upoznaju.

Događaj je namenjen svima koji žele da probaju raznolika veganska jela, da se priključe zajedničkoj pripremi veganske hrane, da saznaju više o veganstvu, susretnu se i razgovaraju sa ljudima sa kojima će sesti za isti sto.

Ideja Zajedničke veganske večere je stvoriti neku vrstu društvenog prostora u kom su svi jednaki, kreirati prostor solidarnosti. U ovom prostoru briše se granica između organizatora i posetilaca i između njih se gradi aktivističko savezništvo. To je mesto koje prožima i stvara svaki pojedinačni rad. Kako će da izgleda, zavisi od svih nas.

Ako dolaziš na Zajedničku vegansku večeru sredom u Crnu kuću – upoznaj principe njenog funkcionisanja.

BUDI SOLIDARAN – Neka vaše porcije budu odmerene, tako da hrane bude dovoljno za sve.

Solidarnost je spona koja ujedinjuje ljude i protivna je ideji moći i dominacije.

NE OSTAVLJAJ HRANU U TANJIRU – Ne bacaj hranu, pojedi je!

Rasipanje hrane je društveno, moralno i ekonomski neprihvatljivo, i u suprotnosti sa principima Otvorene kuhinje CK13.

Svake godine se u svetu baci ili propadne 1,3 milijarde tona hrane ili trećina ukupne globalne proizvodnje, dok 900 miliona ljudi širom sveta pati od gladi, pothranjenosti ili nema osiguranu prehranu. Svaki put kad bacimo hranu sa svog tanjira, kršimo nečije pravo na hranu.

POSPREMI ZA SOBOM – Ne ostavljaj prljavo suđe za sobom, operi ga!

Otvorena kuhinja CK13 ne funkcioniše kao servis ili restoran, već kao aktivistička kuhinja, zahvaljujući volonterskom angažmanu. Aktivistička znači da zajednički održavamo njen rad i promovišemo njene principe. Volonteri/ke planiraju i pripremaju obroke, organizuju nabavku, čišćenje i promociju, ali mi zavisimo i o vašoj aktivnoj pomoći u tome da cela stvar radi.

 

 

DONIRAJ – Podrži ideju u kojoj i sam/a sudeluješ!

Otvorena kuhinja CK13 održava svoj rad zahvaljujući donacijama. Prikupljen novac ulaže se u nabavku materijala za pripremu hrane i neophodna sredstva za rad. Ostavljanjem preporučenog, većeg ili manjeg iznosa, pomažeš opstanak Otvorene kuhinje CK13.

Naša preporučena donacija služi kao vodič: Ko ima manje, može dati manje; oni koji imaju više, mogu dati malo više. Donacija se  zasniva na poverenju, zavisno o samoproceni i finansijskim mogućnostima svakoga od nas, ali novac nije prepreka da bi se jelo u Otvorenoj kuhinji, jer hrana mora biti dostupna svima bez obzira na finansijsku moć.

* Želiš da se priključiš kolektivu Otvorene kuhinje CK13? Poziv za volontere/ke je uvek otvoren! Pronađi nas na sajtu CK13, FB stranici Otvorene kuhinje CK13 ili sredom na Zajedničkoj veganskoj večeri u CK13.

Mi smo otvorena grupa i veselimo se kad novi ljudi dolaze.

Aktivistički bioskop: Holivud pred sudom

Tue, 2019-03-12 21:00

Aktivistički bioskop CK13 vas poziva na projekciju dokumentarca koji obrađuje mračni period u istoriji Holivuda i Amerike tokom četrdesetih i pedesetih godina prošlog veka, kada je veliki broj glumaca, scenarista i režisera, tokom famoznog Red Scare perioda, bio optužen za promovisanje komunizma u svojim filmovima.

U ovom dokumentarcu, čiji je narator čuveni reditelj Džon Hjuston, prikazani su arhivski snimci sa saslušanja i intervjui sa učesnicima u ovom sudskom procesu.

Film je na engleskom jeziku i nije obezbeđen prevod na srpski. Ulaz na projekciju je besplatan.

AKF5: VolumeFeeder / Northern Revival / Riverroth / Canabin

Sat, 2019-03-09 21:30

ASS KICKING FEST se vraća posle 3 godine!

VOLUMEFEEDER je eksplozivni metal trio iz Mađarske. Robert Jakša, ex bubnjar poznatog mađarskog benda Ektomorf, dovodi nam svoj matični bend koji odlikuju teški rifovi, keči melodije i snažna ritam sekcija. Bend je do sada objavio dva EP-a, Middle Finger Attitude (2011) i Crowns and Chains (2013). Na Ass Kicking Festu će nam promovisati svoj debitantski album “The Element of Fire” koji će biti objavljen u toku februara. Obećavaju nam žestoku svirku!

NORTHERN REVIVAL je Stoner / Heavy Rock / Sludge bend iz Novog Sada. Iza sebe imaju Mouth Full Of Dirt (EP 2015), Life Survival Tips (album 2016) i preko 80 koncerata po regionu. Delili su bine sa bendovima poput Planet Of Zeus (Grčka), Sasquatch (USA), Greenleaf (Švedska), Bongzilla (USA) i nastupali na mnogobrojnim festivalima Exit, Barock Fest (RO), Kunigunda Festival (SLO), Alparfeszt(HU), Gugulan Rock Fest (RO), TLO Fest… Godine 2017. craft pivara RazBeerbriga je napravila Northern Revival pale ale. U januaru 2019. objavili su treće izdanje Electric Power Supply (EP). Kasetno izdanje je uradio Librarion Records, a digitalnu distribuciju 1001Stoned. U februaru su krenuli na Electric tour 2019 i promovisaće vam nove pesme.

RIVERROTH su mladi momci, takođe iz Novog Sada. Oni prže Black / Thrash Metal. Veoma aktivni, za kratko vreme stekli su dobar broj pratilaca na lokalu, a počeli su da šire fan bazu nastupima po drugim gradovima i regionu. Godine 2017. objavljuju debi EP: Infernal Trashing gde su još uvek tražili svoj zvuk da bi već 2018. objavili novo izdanje Manifestation Of Dark Arts i definisali šta publika može da očekuje od njih. Kruna njihove dosadašnje karijere će biti u aprilu na Taurus Metal Festivalu u Nemačkoj i sigurno se tu neće zaustaviti.

CANABIN je najnoviji Stoner Metal bend u Novom Sadu. Radi se o veoma mladoj ekipi i ovo je idealna prilika da čujete nešto novo i još neistraženo.

Improstor #107

Thu, 2019-03-07 22:00

Nastupaju DRONKESTAR i Milan Milojković i Ivan Čkonjević.

Dronkestar je nastao 2018. godine u Novom Sadu i bavi se dron muzikom izvedenom na duvačkim instrumentima. Nema konstantnu postavku. U ovom nastupu će ga činiti Lazar Ćurčić (klarinet), Branko Latinčić (saksofon), Theodore Teichman (klarinet) i Aleksa Zrnić (trombon).

Milan Milojković (1986, Zaječar), muzikolog i elektrotehničar računara, bavi se izradom sistema za stvaralački kontrolisanu proizvodnju zvuka. Od 2010. godine radi na III programu Radio Beograda. Od 2012. godine živi i radi u Novom Sadu (AUNS), nastupa sa ansamblima Нойзац i Ex You.

Ivan Čkonjević (1983) svira električnu gitaru, mahom je tretirajući kao gudački instrument. Jedan je od organizatora serijala koncerata improvizovane muzike – Improstor. Osim samostalnog sviranja, bio je aktivan u više različitih sastava, kolaboracija i sl. Osim sa muzičarima, sarađivao je i sa pesnicima, plesačima i filmskim stvaraocima.

https://soundcloud.com/ivan-ckonjevic
ivanckonjevic.bandcamp.com

Milan Milojković i Ivan Čkonjević su nastupili 2017. i nakon toga su objavili album pod nazivom “Zvuk u ograničenom prostoru“.

Pages